Livrare & Returnare produse

Valoarea minima a comenzii
Valoarea minima a unei comenzi este de 60 lei (exclusiv transport)

Livrarea produselor

Odată ce ați efectuat cu success o commandă pe site-ul casaberilor.ro, aceasta va fi verificată de unul din operatorii noștrii, după care veți fi contactat telefonic pentru confirmarea acesteia în cel mai scurt timp posibil.
Notă: Nu vor fi onorate comenzile pentru utilizatorii a căror vârstă nu depășește 18 ani la data efectuării comenzii.
Momentan există trei posibilități de livrare:
1.  Livrare in Bucuresti  folosind logistica noastră – preț fix 20 lei TVA inclusiv. Se efectuează în maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.
2. Livrare în toată țara prin curierat rapid – pretul este calculate în funncție de greutatea coletului ce urmează a fi livrat calculate astfel:  15 lei +1 leu pentru fiecare Kg al coletului TVA inclusiv.
3. Ridicarea comenzii din str. Gabroveni nr. 4, bar Beer O'Clock, dupa ora 15

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 5 zile lucrătoare de la denunțarea contractului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
SC ALLBEERHOUSE SRL, deținătorul de drept al site-ului www.casaberilor.ro,  va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice (pahare, sticle sparte sau desfăcute etc.). Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.
Conditii generale de returnare:
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Daca S.C. ALLBEERHOUSE S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
Costul transportului produselor de la S.C. ALLBEERHOUSE S.R.L. catre client si de la client catre S.C. ALLBEERHOUSE S.R.L. revine in responsabilitatea clientului.
Returnarea produselor la sediul nostru se poate face de luni pana vineri in intervalul 11:00 - 14:00.

Continua
clear-bug-div
Polls
Ce tip de bere preferati?
  •   Lager
  •   Pils
  •   Bock
VoteResult